Om oss

Condatos fabrik för hemmahissar
VÅR VISION

Vi i Condato-teamet, från produktion till leverans och installation, delar den gemensamma visionen att bli förstahandsvalet för skräddarsydda lösningar för villahissar. Kundtillfredsställelse är en vital del för att nå detta mål. Vi tror på äkta och nära relationer med alla våra kunder och anställda.

VÅRT VARUMÄRKE

Condato är ett varumärke som skapats av en grupp medarbetare med lång erfarenhet inom den svenska hissbranschen. Condatos villahissar är tillverkade i Sverige med den innovationsförmåga och kreativitet som utmärker vårt land. Vårt fokus ligger på kvalitet, säkerhet och att skapa en modern, skandinavisk design.

FÖRETAGSKULTUR

Innovation och enkelhet är ledord i vår organisation. Vi arbetar hand i hand med våra lokala kontor för att nå maximal kundtillfredsställelse. Hängivenhet, engagemang och kontinuerligt lärande utgör stommen i vår företagskultur. Vi tror på en företagsmiljö där vi bryr oss om varandra, visar värdighet och respekt, i en god kombination med inspiration och glädje.

VI VILL GÖRA DIG OCH DITT HEM LYCKLIGA

Vi erbjuder dig marknadens bästa lösningar för villahissar, för just ditt hem och dina behov. Våra produkter är utvecklade för att maximera tillgänglighet och skapa den perfekta hemmiljön. Vi har även en väldigt kraftig hiss för kommersiella lokaler som finns med många val gällande plattformsstorlek och design. Våra hissar passar alla kundkategorie

RAFIQUE U. AHMED
VD

Rafique har mer än 30 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring i Asien och Europa. Med en stark bakgrund som entreprenör och passion för förändringar och utmaningar, försäkrar han att Condatos team levererar enastående resultat. Han drivs av en vilja att etablera Condato som ett ledande varumärke inom hissbranschen. Rafique, svensk medborgare, har en civilekonomexamen från Stockholms Universitet.

BÖRJE FRANSSON
DIRECTOR

Börje har en lång och bred erfarenhet från svensk industri. Som tekniker och ledare hos ett flertal svenska industriföretag har han fått solida erfarenheter och kunskaper. Han har varit aktiv som konsult samt arbetat inom försäljning och som VD för svenska hissföretag, såsom KONE, Cibes Lift och Aritco Lift. Börje har många års erfarenhet av ledning, teknik och kvalitetsutveckling från den svenska hissbranschen.

HENRIK KRASSNY
MANAGER

Henrik har en bakgrund som affärskonsult i Sverige och Sydostasien och har utvecklat en passion för entreprenörskap, marketing och företagsutveckling i internationella miljöer. Som konsult har han arbetat med organisationer såsom Atlas Copco, Oriflame, ABB, FN och Sida, och hjälpt åtskilliga mindre företag med etablering och tillväxt. Henrik har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

THOMAS SCHNITTGER
ADVISOR

Thomas stärker CONDATO-teamet med erfarenhet av entreprenörskap, tillväxtledning och digitalisering.

Under de senaste tio åren har Thomas stöttat operativ tillväxt och förändringshantering i ett 20-tal ledningsgrupper som

Impulsa 2nd Stage Business Acceleration (Silicon Valley, USA) och ReExecute ™ ️ mjukvara för strategiutförande (Stockholm, Sverige).

I roller både som ledningskonsult, VD samt styrelseordförande, Thomas styrka har alltid varit hans förmåga att underlätta ledningen

till en gemensam prioritering, förberedelse och genomförande av de strategiska initiativen med störst ekonomisk påverkan.

Thomas har historiskt startat och drivit tre egna företag inom e-handel, metall produktion och online-kostnadshanteringstjänster.

Hans erfarenhet kommer att möjliggöra förverkligandet av Condato Groups mål och vision.

Thomas tog sin MBA från Henley Business College, Storbritannien.

Sociala medier

cg-logo